Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bunun karınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Aynı zamanda kaçış yolu makroliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve hep binaları merdiven kapı genişliği 120 cm’ den ensiz olamaz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize öneri verememekteyiz.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan Yangın Çıkış Kapısı malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne hak panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya rast açılmaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page